Terug naar: Ninico producten

Waaier Oplossingsgericht aanpakken!

Printen
De waaier Oplossingsgericht aanpakken! biedt een overzicht van 49 problemen bij kinderen en jongeren en een samenvatting van alles wat je nodig hebt om kinderen en jongeren bij die problemen te coachen.
Waaier Oplossingsgericht aanpakken.jpg
Waaier Oplossingsgericht aanpakken! Waaier Oplossingsgericht aanpakken! Waaier Oplossingsgericht aanpakken! Waaier Oplossingsgericht aanpakken! Waaier Oplossingsgericht aanpakken!
Prijs incl. BTW:€19,95
Prijs excl. BTW€18,30
Korting
Standaard prijs:

Formaat: 7,5 x 15,5 cm
Aantal pagina’s: 37

Krachtige en effectieve tips om kinderen van hun problemen af te helpen

In deze waaier vind je het stappenplan van een sessie, vragen die je per coaching fase kunt stellen en de doelen en vaardigheden die geleerd moeten worden om de problemen op te lossen.

Wanneer kinderen problemen ervaren ontbreekt er meestal iets wat ze nog niet geleerd hebben. Zo heeft een kind wat snel boos is nog niet geleerd om zich voldoende te beheersen. Maar mogelijk ligt er nog een andere vaardigheid ten grondslag aan boosheid, bijvoorbeeld het leren omgaan met teleurstellingen. Deze waaier is een hulpmiddel om de meest voorkomende problemen die kinderen kunnen hebben, te helpen oplossen

Voor ieder van de 49 problemen lees je handreikingen en tips die inzicht geven in wat kinderen nog moeten leren om hun probleem op te lossen. Door de verassend simpele en eenvoudige aanpak krijg je bovendien inspiratie om voor de overige 1001 problemen die kinderen kunnen hebben ook aan te pakken. Niet alleen staan de vaardigheden en doelen die kinderen moeten leren om hun problemen op te lossen beschreven, maar ook vind je in deze waaier de aanpak hoe je komt tot de oplossing.

De inhoud van de waaier is als volgt: