Werkmodel poster in rood en groen

Printen
Werkmodel-poster.jpg
Werkmodel poster in rood en groen Werkmodel poster in rood en groen Werkmodel poster in rood en groen Werkmodel poster in rood en groen Werkmodel poster in rood en groen
Prijs:€12,95
Korting
Standaard prijs:

Werkmodel-poster in rood en groen: het werkmodel voor de kindercoach op A1-formaat

Voor het coachen van kinderen en pubers is het werkmodel, uitgewerkt op deze poster, een prachtig handvat door het kleurgebruik rood en groen. Voor gesprekken met ouders is het werkmodel een geweldige leidraad.

Het werkmodel is de basis voor coachinggesprekkien. Het geeft helder en direct inzicht in de bestaande patronen en gewenste veranderingen. Doelen en acties ontrollen zich tijdens het gesprek.

Crisissituaties, verstorende omstandigheden en verborgen motieven komen gemakkelijk en acceptabel aan bod. Deze poster biedt een sterk handvat om met ieder probleem te kunnen werken. In gesprek met ouders en kinderen is dit werkmodel voor hen een krachtig, zichtbaar en acceptabel aanknopingspunt. Door het kleurgebruik in rood en groen is het stappenplan van de kindercoach ook voor kinderen goed te volgen. Het werkmodel biedt houvast om doelen te realiseren en zorgt ervoor dat alle belangrijke stappen in het gesprek worden meegenomen.

Wil je weten hoe je gesprekken kunt voeren volgens de stoplichtmethode, lees dan dit blogartikel.

     

Webshop voor materialen tijdens het coachen van kinderen en volwassenen

Naar boven