Thermometer groot formaat

Printen
Thermometer-groot.jpg
Thermometer groot formaat Thermometer groot formaat Thermometer groot formaat Thermometer groot formaat Thermometer groot formaat
Prijs:€82,50
Korting
Standaard prijs:

Deze thermometer geeft inzicht in het verloop van boosheid, verdriet, concentratie en vele andere problemen.

Uitvoering: Hout.
Afmeting: 70x18x5 cm

Deze thermometer (stressmeter, woedemeter, emotiemeter, verdrietmeter of tijdlijnmeter) wordt gebruikt om het kind en ouders te laten zien en ervaren dat een emotie meestal een opbouw kent, bijvoorbeeld in het geval van boosheid.

Samen met het kind kun je blokje voor blokje aangeven waardoor de temperatuur stijgt. Als het kind het punt heeft bereikt van “flippen” of een woedeuitbarsting, dan kun je samen op zoek gaan naar manieren om de temperatuur weer te laten dalen.

Deze meter is tevens heel mooi te gebruiken samen met de taart in rood en groen. Door het uitvoeren van de handelingen werkt ook het lichaam mee. Hierdoor wordt het kind zich meer bewust van dat wat er speelt en helpt het letterlijk om vooruit te komen.

Lees hoe je de meter o.a. kunt gebruiken:
Hoe om te gaan met boosheid

De thermometer wordt veel gebruikt door ambulant medewerkers van jeugdhulpinstellingen en scholen en is ook verkrijgbaar in een tafelmodel-afmeting.

     

Webshop voor materialen tijdens het coachen van kinderen en volwassenen

Naar boven