Dashboard stoplicht

Printen
Dashboard-stoplicht.jpg
Dashboard stoplicht Dashboard stoplicht Dashboard stoplicht Dashboard stoplicht Dashboard stoplicht Dashboard stoplicht
Prijs:€37,50
Korting
Standaard prijs:

Het dashboard 'stoplicht' is een krachtig hulpmiddel voor het in kaart brengen van de mate van probleem en oplossingen die het kind zelf ervaart.

Afmetingen: 25 x 16 x 5 (BxHxD)
Door de handige compacte afmeting is dit hulpmiddel ideaal voor ambulant werkers.

Het dashboard "stoplicht" wordt ingezet om erachter te komen hoe een kind de situatie ervaart. Dit doet het kind door de pijl in het rood, oranje of groen te bewegen.

Daarnaast kunnen ook ouders, leerkrachten en hulpverleners aangeven hoe zij de situatie ervaren in de kleurenreeks. Vervolgens kan de vraag gesteld worden wat de situatie meer groen kan maken en wat het kind en mogelijke helpers daarvoor moeten doen. Wat maakt de situatie meer oranje en meer groen?

Door het bewegen van de pijl wordt door het lichaam ervaren of de geboden oplossing of de gedachte ook werkelijk kans van slagen heeft.

Door het dashboard op tafel te zetten en met de wijzer aan te geven welke kleur gegeven wordt, gaat ook de aandacht en mogelijke spanning door oogcontact bij het kind en ouders vandaan en richt zich op het dashboard waardoor er meer ontspanning komt. Hierdoor komen mogelijke oplossingen makkelijker binnen bereik.

     

Webshop voor materialen tijdens het coachen van kinderen en volwassenen

Naar boven